Long journey

Varázserdő mesecsoport

Szorongásoldó csoportfoglalkozás
nagycsoportos, 5-7 éves óvodások számára

Péntekenként 8:30-10:00
Csatlakozás: folyamatosan

A kis létszámú (5-8 fő) foglalkozásokon a résztvevők a mesék világán és szimbólumain keresztül, egy biztonságos kortárs közegben erősíthetik meg önbizalmukat, tapasztalhatják meg énerejüket, nézhetnek szembe félelmeikkel, és mozgósíthatják belső erőforrásaikat.

A kerettörténetet a csoportvezetők kezdik el, de a mese építkezése a gyerekek saját fantáziája, ötletei alapján folyik tovább, szabad teret adva a csoporttagokat valóban foglalkoztató kérdések, kihívások, elakadások megmunkálásának. Dramatikus eszközökkel, rajzolással, festéssel is segítjük a feldolgozást.

Számítunk a szülők együttműködésére is: az első csoportfoglalkozás előtt egyéni szülőkonzultáción beszélünk a szülőkkel, ahol tájékozódó első interjú történik, személyes formában. A csoport után zárókonzultációra várjuk a szülőket, ahol visszajelzést adunk a gyermekkel kapcsolatos tapasztalatainkról, meglátásainkról, esetleg javaslatot teszünk a jövőbeni folytatásra, a folytatás lehetséges irányaira.

A csoport zárt csoportként működik, állandó tagokkal, a védett légkör érdekében.

A szakemberekről

Jelentkezés és időpontok

A foglalkozásokat péntekenként 8.30-tól 10.00-ig tartjuk, egy rövid szünettel.
A jelentkezés menete:

1. Jelentkezés szülői interjúra
Az interjú célja, hogy megismerjük röviden a családot, a gyermek körülményeit és nehézségeit, amelyből kiderül: megfelelő hely-e a csoport a gyermek számára. Fontos, hogy olyan gyermekek jöjjenek a csoportba, akiknek valóban testhez álló ez a típusú fejlesztés.


2. Jelentkezés csoportfoglalkozásra
A szülői interjút követően visszajelzést adunk a gyermek jelentkezésével kapcsolatban. Pozitív válasz esetén a jelentkezést automatikusan jóváhagyjuk.

Location

A foglalkozásokat a KidLife-ban tartjuk – cím: 1026 Budapest, Hargita utca 6.
Google térkép – Kattints!

Díjak

A gyerekekkel 10 alkalommal dolgozunk együtt, melyet megelőz, és követ 1-1 szülőkonzultáció.

  • Csoportfoglalkozások díja: 10.000 Ft/fő/alkalom
  • Szülőkonzultációk: 22.000 Ft/alkalom

Kérdés esetén

További kérdés vagy kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal a hello@kidlife.hu címen vagy a következő telefonszámon: +36 30 177 4242

We look forward to seeing you!

kidlife-dobai-niki-alairas-01

and the KidLife team

Subscribe to our newsletter

Do you have any questions or would like to contact us?
Call or write us.

+36 30 177 4242

Monday - Friday:
08:00 – 20:00

Saturday:
10:00 – 16:00

© 2021 – KidLife. All rights reserved.

2024.07.29 - 2024.08.02

A vizek világa

FEJLESZTŐ TÁBOR

Ez az ötnapos tábor egyedi bánásmódot biztosít a gyerekeknek, ahol a gyógypedagógia színes módszertana és eszköztára által támogatva fejlődhetnek szociális és kommunikációs készségeik, kéz- és mozgásügyességük. Az élménypedagógiai játékok segítségével javul problémamegoldó képességük, együttműködési készségük, önbizalmuk és önértékelésük.