Személyes visszajelzéssel

Jelentkezés

Csoportos fejlesztések

Heti egy nap - Egésznapos Ovisuli

Az iskolelőkészítő programunk rengeteg játékos tevékenységet foglal magába - a gyerkőcök kreativitására és kíváncsiságára alapozva. Lépésről-lépésre közelítünk az iskolai élet megismerése felé, így a türelem és rendezettség megtanulására, a közös és egyéni munka elsajátítására is kapnak időt a gyerekek, hogy az átmenet könnyű és biztonságos lehessen.

Művészetterápia serdülőknek

Az alkotás öröm, oldja a szorongást, és lehetővé teszi, hogy a gyermek önmagát aktív cselekvőként és hatni képes személyként élje meg, ami megnöveli én-erejét és önbizalmát. A megnövekedett én-erő az elfogadó légkörben képessé teszi a gyermeket arra, hogy nehéz érzéseivel vagy megterhelő élményeivel foglalkozzon, azokat megjelenítse a festés során.

circle_2
circle_1
circle_2
circle_2

Iratkozz fel a hírlevélre

Van kérdése és fel szeretné venni velünk a kapcsolatot?
Hívjon vagy írjon.

+36 30 177 4242

Galéria

Hétfő – Péntek:
08:00 – 20:00

Szombat:
10:00 – 16:00

© 2021 – KidLife. Minden jog fenntartva.

2024.07.29 - 2024.08.02

A vizek világa

FEJLESZTŐ TÁBOR

Ez az ötnapos tábor egyedi bánásmódot biztosít a gyerekeknek, ahol a gyógypedagógia színes módszertana és eszköztára által támogatva fejlődhetnek szociális és kommunikációs készségeik, kéz- és mozgásügyességük. Az élménypedagógiai játékok segítségével javul problémamegoldó képességük, együttműködési készségük, önbizalmuk és önértékelésük.