Fejlődésról és nevelésről

KidNight

Előadások szülőknek
a gyermekpszichológia világából

Az előadásokról

Előadásainkat azoknak az édesanyáknak és édesapáknak, nagyszülőknek, nevelőszülőknek, stb. kínáljuk, akik szeretnének naprakészek és jól tájékozottak lenni ahhoz, hogy elég jó és elég jól felkészült szülők lehessenek. Témáinkat aktualitások és érdeklődések mentén választjuk ki, témajavaslatokat örömmel fogadunk a hello@kidlife.hu email címen.

Az előadókról

Előadóink elismert szakértők és vezető kutatók, akik közvetlenül osztják meg velünk a gyermekpszichológia legfrissebb és legforradalmibb tudományos eredményeit.

Jegyvásárlás

Az előadáson való részvétel jegyvásárláshoz kötött – jegyeket az alábbiakban, online bankkártyás fizetéssel lehet megvásárolni.

Sok szeretettel várunk!
kidlife-dobai-niki-alairas-02

és a KidLife csapat

Záborszky Zsófia

A nyugodt anya mítosza - Megfeleléstől a valódi felszabadulásig

2024 május 21, 19:30 | Pasaréti Közösségi Ház

Záborszky Zsófia, elismert pszichológus, tréner, valamint család- és relaxációs terapeuta-jelölt vezetésével vágunk neki az anyaság mélységeit és magasságait felfedezni.

Anyának lenni egy csodálatos utazás, ami tele van kihívásokkal, örömmel és néha kimerültséggel. Ezen az estén Zsófia eloszlatja a tökéletes anyasággal kapcsolatos mítoszokat, és megosztja velünk saját tapasztalatait és eszköztárát, amely segített neki megtalálni az egyensúlyt és az örömöt az anyaság minden pillanatában.

Az előadáson együtt fedezzük fel, hogyan válhatunk tudatos, kiegyensúlyozott és boldog szülőkké, akik képesek kezelni a kihívásokat, és támogatni gyermekünk fejlődését a szülői kiégés megelőzése mellett. Megismerhetitek azokat a konkrét eszközöket és technikákat, amelyek segítségével Zsófia sikeresen átvészelte a kihívásokkal teli időszakokat, és hogyan alakíthattok ki saját, személyre szabott eszköztárat.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy részt vegyen egy mély, érzelmileg gazdag és inspiráló estén, amely erőt ad a mindennapokhoz, segít átformálni a kisgyerekes időszakot érzelmileg biztonságos időszakká, és megerősít a tudatban, hogy senki sincs egyedül ezen az úton.

Várunk szeretettel minden érdeklődő szülőt, hogy együtt fedezhessük fel az anyaság valódi szépségét és kihívásait!

Kérjen témát!

Az előadóinkat a szülőkkel együtt választjuk ki!

2024 június 11, 19:30 | Pasaréti Közösségi Ház

Örömmel várjuk a javaslatokat a következő előadásainkra gyermekpszichológiai témákban!

Szél Dávid

Milyenek a kamaszok? És tényleg olyanok?

2024 március 19, 19:30 | Pasaréti Közösségi Ház

Tudtad, hogy a kamaszok viselkedése, érzései és gondolkodásmódja olyan mélységeket és változatosságot rejt, amelyek gyakran meglepik még a szülőket és nevelőket is? Ebben az előadásban nem csak a kamaszkor kihívásait vesszük górcső alá, hanem azt is megmutatjuk, hogy ezek a változások miért nélkülözhetetlenek az egyén fejlődésében.

Ismerd meg, hogyan kezelheted hatékonyan a kamaszokkal járó kihívásokat, miközben támogatod őket ebben az izgalmas, de gyakran viharos életszakaszban. Fedezd fel azokat a stratégiákat, amelyek segítségével pozitív irányba terelheted a kamaszok kilengéseit, és megértjük, miért van szükség ezekre a kilengésekre ahhoz, hogy a fiatalok kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak.

Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen előadásra, ahol nem csak elméleti tudásra tehetsz szert, hanem praktikus útmutatást is kapsz a mindennapok kihívásainak kezelésére. Legyen szó szülőkről, nevelőkről, vagy bárkiről, aki kamaszokkal foglalkozik, garantáljuk, hogy új perspektívákat nyitunk meg előtted, és eszközöket adunk a kezedbe a kamaszkor sikeres navigálásához.

Várunk szeretettel egy interaktív, inspiráló és tájékoztató előadáson, ahol együtt fedezzük fel a kamaszkor titkait és szépségeit. Merülj el velünk a kamaszok izgalmas világában, és szerezz értékes ismereteket, amelyek segítenek megérteni és támogatni őket ebben az életszakaszban.

Tóth Dániel

Digitális nevelés A-Z

2024 április 16, 19:30 | Pasaréti Közösségi Ház

Ezen az interaktív előadáson feltárjuk a digitális életünkkel kapcsolatos legégetőbb kérdéseket, beleértve a „digitális autizmus”, internet- és videójáték-függőség, online zaklatás (cyberbullying), és a közösségi média árnyoldalait.

Megtudjuk, hogyan hatnak ezek a jelenségek gyerekeink fejlődésére, mentális egészségére és társas kapcsolataira, rövid és hosszú távon egyaránt. A veszélyek mellett azonban nem hagyjuk figyelmen kívül a lehetőségeket sem: bemutatjuk hogyan használhatjuk ezeket a technológiákat, erősítve gyermekeink digitális írástudását, kritikai gondolkodását és online biztonságát.

Az előadás során konkrét stratégiákat és gyakorlati tanácsokat is megtudhatunk, amelyek segítségével szülők és nevelők hatékonyan navigálhatnak a digitális világban, megelőzve a káros hatásokat, miközben maximálisan kihasználják annak előnyeit. Több éves visszajelzés alapján állíthatjuk, hogy ez az előadás hiánypótló lesz, szülőknek és szakembereknek egyaránt.

Készülj fel egy olyan előadásra, amely nemcsak informál, hanem inspirál és felszerel a digitális kor kihívásaival szembenézéshez. Ez a rendezvény nemcsak elméleti ismereteket kínál, hanem valós megoldásokat és válaszokat azokra a kérdésekre, amelyekkel nap mint nap szembesülünk. Csatlakozz hozzánk, és tedd meg az első lépést afelé, hogy biztonságosabb és egészségesebb digitális környezetet teremts gyermekeid számára.

Iratkozz fel a hírlevélre

Van kérdése és fel szeretné venni velünk a kapcsolatot?
Hívjon vagy írjon.

+36 30 177 4242

Galéria

Hétfő – Péntek:
08:00 – 20:00

Szombat:
10:00 – 16:00

© 2021 – KidLife. Minden jog fenntartva.

2024.07.29 - 2024.08.02

A vizek világa

FEJLESZTŐ TÁBOR

Ez az ötnapos tábor egyedi bánásmódot biztosít a gyerekeknek, ahol a gyógypedagógia színes módszertana és eszköztára által támogatva fejlődhetnek szociális és kommunikációs készségeik, kéz- és mozgásügyességük. Az élménypedagógiai játékok segítségével javul problémamegoldó képességük, együttműködési készségük, önbizalmuk és önértékelésük.